We informeren U graag over de vele ontspannings- en recreatiemogelijkheden in onze onmiddellijke omgeving , dit voor zowel individuelen , vrienden en families of bedrijfsevents.

Initiatielessen in wind- en kitesurfen , catamaran zeilen, wakeboarding, zeilwagenracen enz. Kortom voor alles wat zee en strand betreft kunt U ook terecht op de websites van Anemos Beachclub ( 500 m) , RBSC Duinbergen ( 800 m ), Lakeside Paradise ( 1.200 m – wakeboarding aan kabel op het Duinenwatermeer , food en drinks)

Wie naar Duinbergen komt om 100% te relaxen in een aangename vakantiesfeer op het strand hoeft onze straat maar uit te lopen naar de Blue Buddha Beach Club : loungen , chillen, met de voeten in het zand een tapa’tje smullen of een strandbed huren . Of met de groep een petanquetornooi spelen ?

Tennis en padel zijn mogelijk in Tennisclub Duinbergen ( Krommedijk 30 ) of Chalet Suisse ( Elizabetlaan 321)

Vlakbij vindt U de charmante Minigolf Duinbergen ( Duinbergenlaan) , voor het serieuzere werk zijn er de 2 prachtige 18 holes banen van de Royal Zoute Golf Club ( Sparrendreef 1A)  ; ook de golfterreinen van Damme,  Oostende en Oostburg ( NL) vindt U op minder dan 25 km afstand.